Dansk

Babyplaid - flet mønster - lyseblå

Dejlig blødt babyplaid i lyseblå med flot flet mønster, som kan bruges på flere områder, blandt andet til amning, rejsetæppe, som barnevognsbetræk og til at hygge med. Tæpperne er lavet af 100% bomuld og er dejlig bløde og åndbare, så man ikke overopheder og kan slappe af og få en dejlig søvn Babyplaid kommer fra vores producent, Cigit, og er blevet specielt udvalgt af vores medarbejder. Efter hånden som produktet bliver vasket, vil stoffet blive bløder og strækker sig ikke.
SKU: 100150-003
GTIN: 8681956309168
MARTIALE: 100% bomuld. - MÅL: 93x100 cm. – FARVE: lyseblå - DETALJE: Skønsom vask på 40ºC.
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Blå
*
*
*
MARTIALE: 100% bomuld. - MÅL: 93x100 cm. – FARVE: lyseblå - DETALJE: Skønsom vask på 40ºC.
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Blå
Kunder der har købt denne vare købte også
SKU: 100150-350
Dejlig blødt babyplaid i antracit grå med flot flet mønster, som kan bruges på flere områder, blandt andet til amning, rejsetæppe, som barnevognsbetræk og til at hygge med. Tæpperne er lavet af 100% bomuld og er dejlig bløde og åndbare, så man ikke overopheder og kan slappe af og få en dejlig søvn Babyplaid kommer fra vores producent, Cigit, og er blevet specielt udvalgt af vores medarbejder. Efter hånden som produktet bliver vasket, vil stoffet blive bløder og strækker sig ikke.
SKU: 100150-24
Dejlig blødt babyplaid i grå med flot flet mønster, som kan bruges på flere områder, blandt andet til amning, rejsetæppe, som barnevognsbetræk og til at hygge med. Tæpperne er lavet af 100% bomuld og er dejlig bløde og åndbare, så man ikke overopheder og kan slappe af og få en dejlig søvn Babyplaid kommer fra vores producent, Cigit, og er blevet specielt udvalgt af vores medarbejder.