Dansk

Babyplaid - flet mønster - antracit

Dejlig blødt babyplaid i antracit grå med flot flet mønster, som kan bruges på flere områder, blandt andet til amning, rejsetæppe, som barnevognsbetræk og til at hygge med. Tæpperne er lavet af 100% bomuld og er dejlig bløde og åndbare, så man ikke overopheder og kan slappe af og få en dejlig søvn Babyplaid kommer fra vores producent, Cigit, og er blevet specielt udvalgt af vores medarbejder. Efter hånden som produktet bliver vasket, vil stoffet blive bløder og strækker sig ikke.
SKU: 100150-350
GTIN: 8682569447476
MARTIALE: 100% bomuld. - MÅL: 93x100 cm. – FARVE: antracit grå - DETALJE: Skønsom vask på 40ºC.
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Antracit grå
Aldersgruppe 0m+
*
*
*
MARTIALE: 100% bomuld. - MÅL: 93x100 cm. – FARVE: antracit grå - DETALJE: Skønsom vask på 40ºC.
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Antracit grå
Aldersgruppe 0m+
Kunder der har købt denne vare købte også
SKU: 60756
ELEGANCE PILLINES DOLLS (6 stk) Med bæresele
SKU: 100150-24
Dejlig blødt babyplaid i grå med flot flet mønster, som kan bruges på flere områder, blandt andet til amning, rejsetæppe, som barnevognsbetræk og til at hygge med. Tæpperne er lavet af 100% bomuld og er dejlig bløde og åndbare, så man ikke overopheder og kan slappe af og få en dejlig søvn Babyplaid kommer fra vores producent, Cigit, og er blevet specielt udvalgt af vores medarbejder.
SKU: 100150-003
Dejlig blødt babyplaid i lyseblå med flot flet mønster, som kan bruges på flere områder, blandt andet til amning, rejsetæppe, som barnevognsbetræk og til at hygge med. Tæpperne er lavet af 100% bomuld og er dejlig bløde og åndbare, så man ikke overopheder og kan slappe af og få en dejlig søvn Babyplaid kommer fra vores producent, Cigit, og er blevet specielt udvalgt af vores medarbejder. Efter hånden som produktet bliver vasket, vil stoffet blive bløder og strækker sig ikke.