English

Dukker

Dukker
Filters
SKU: 60761
30 CM NATAL ELEGANCE dukke med vinyl krop med beige og hvidt tøj inklusiv tæppe.
SKU: 60726
Dukke Babyto ROSA Elegance 33 cm.
SKU: 60614
Hanne Doll Elegance 28cm blue with dummy cushion included vinyl limbs and soft body 3xLR44 / AG13 / Included Mechanism crying All ages Crying Mechanism Crying
SKU: 60289
ELEGANCE EREA doll with crying mechanism and pink and beige matching clothes and baby-carrier. Press the doll’s tummy to make it cry. Includes dummy and baby-carrier. Vinyl limbs and soft body Mechanism - Try Me crying batteries 3XLR44/AG13/Included all ages
SKU: 60288
Sød kanindukker leveres komplet med koordinerende blå tøj og kanintæppe. dukken har smukke realistiske træk. Med fast krop/vinyl lemmer. tøj i blå og beige toner er lavet med stoffer af høj kvalitet. Inkluderer sut og tæppe som tilbehør. De små i huset vil dele meget sjove øjeblikke med denne søde dukke. Det er meget gavnligt at lege med dukker, da det fremmer affektivitet, sprog, ansvar og frem for alt fantasi.
SKU: 60287
Sød kanindukker leveres komplet med koordinerende rosa tøj og kanintæppe. dukken har smukke realistiske træk. Med fast krop/vinyl lemmer. De små i huset vil dele meget sjove øjeblikke med denne søde dukke. tøj i blå og beige toner er lavet med stoffer af høj kvalitet. Inkluderer sut og tæppe som tilbehør. Det er meget gavnligt at lege med dukker, da det fremmer affektivitet, sprog, ansvar og frem for alt fantasi.
SKU: 60284
Babynest incl. doll 33cm
SKU: 60659
Doll Nia Elegance 33cm with dusty blue blanket
SKU: 60658
Doll Nia 33cm. Elegance with dusy rose blanket
SKU: 60681
Elegance dukke - Aria har sødt hvidt tøj på og med flot sandfarvet tæppelift Dagene bliver sjovere at lege med lille Aria. Hun er meget smuk og sød, men hendes mest specielle egenskab er, at hun vejer som en rigtig baby. har en blød vinyl krop og lemmer. tøj og tilbehør i brune og hvide nuancer er lavet med højkvalitetsstoffer. Inkluderer som tilbehør rangle og tæppelift.
SKU: 60640
Doll Andie 40cm with dummy vinyl limbs and soft body weighted baby doll cushion, mittens and multi-use bag included
SKU: 60702
Elegance dukker - Andie med pænt strikket tøj i rosa og grå, og tilhørende lækkert blødt tæppe og sut. De små i huset vil dele tusindvis af sjove øjeblikke med Andie. De ønsker ikke at blive adskilt fra deres dukke, og sammen vil de have det sjovt. Dens mest specielle egenskab er, at den vejer som en rigtig baby. Det er en dukke med en blød krop og bløde vinyllemmer, tøj og tæppe i pink og grå toner er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer sut og tæppe som tilbehør.
SKU: 60684
Elegance dukke - Andie dukken er klædt i pink med et dyre- og stjernedesign, med en matchende babynest. De små i huset vil dele tusindvis af sjove øjeblikke med Andie. De ønsker ikke at blive adskilt fra deres dukke, og sammen vil de have det sjovt. Dens mest specielle egenskab er, at den vejer som en rigtig baby.. Dens tøj i pink og hvide toner er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer sut og omklædning som tilbehør.
SKU: 60593
Doll Dafne 40cm vinyl limbs and soft body cushion included
SKU: 65317
Doll 45cm Iria incl. 14 sounds with dummy 3xLR44 / AG13 / Included vinyl limbs and soft body
Filter by Clear All