Dansk

Dukker i display 28 cm. 9 ass.

Fine elegance dukker er 28 cm. Dukker kommer i tre forskellige farver tøj, mørkeblå, rust og lyserød. Disse små vil gøre dine små timer til de sjoveste. Deres mest specielle egenskab er, at de har vægt som en rigtig baby. Der er 9 forskellige, vil du gerne samle dem? Dens forskellige sæt er lavet med højkvalitetsstoffer.
SKU: 60696
GTIN: 8427614606961
KROP: vinyl lemmer/blød krop - ALDERSGRUPPE: 0+ - HØJDE: 28 cm - BOKS: displayboks 35x38x17
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Multi
Aldersgruppe 0+
*
*
*
KROP: vinyl lemmer/blød krop - ALDERSGRUPPE: 0+ - HØJDE: 28 cm - BOKS: displayboks 35x38x17
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Multi
Aldersgruppe 0+
Kunder der har købt denne vare købte også
SKU: 12114
Fine elegance dukker er 26 cm. Dukkerne er i tre forskellige farvet strikket tøj, mix grå lyseblå og lyserød Dagene vil flyve afsted, mens de små leger med disse yndige dukker. Der er ni forskellige modeller. Vil du samle dem? De er babyer med en hård vinylkrop med et blødt touch og vaniljearoma. Dens forskellige sæt er lavet med højkvalitetsstoffer.
SKU: 60284
Flot elegance dukke med matchende tøj og babynest i lyserød, med simpel farvet mønster. Denne babys ansigt er så sød! Han elsker at putte og sove i timevis i sin tremmeseng, tøj og babynest er designet med stor omhu og udvalgte stoffer af høj kvalitet til tøj. Inkluderer sut og babynest som tilbehør.
SKU: 60593
Elegance dukke – Dafne dukken klædt i nuancer af grå og hvid, med matchende tæppet. Daphnes lille ansigt er meget udtryksfuldt! De små i huset vil elske at tage sig af ham og give ham al verdens kram. Han er meget sød og kærlig, men hans mest særlige kendetegn er, at han vejer som en rigtig baby. Dens krop er lavet af stof, og dens lemmer er lavet af blød vinyl med en let vaniljearoma. tøj og pude i grå og hvide nuancer er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer sut og tæppe.
SKU: 65323
Sød elegance dukke - Adi er 45 c. Dukken kommer i en sød hvid dukkelift små blomster.