Dansk

Dukker

Dukker
Filters
SKU: 60761
30 CM NATAL ELEGANCE dukke med vinyl krop med beige og hvidt tøj inklusiv tæppe.
SKU: 60726
Dukke Babyto ROSA Elegance 33 cm.
SKU: 60695
Søde tvillinger i dukkelift. Dukkerne og lift matcher i mønster og farver. Disse søde tvillinger vil være det bedste selskab på daglig basis. Dens kapacitet er super sød, samt meget let, så de små kan tage den med overalt. De er vinylbabyer med hård krop med et blødt touch. Deres tøj og dukkelift i nuancer af pink, blå og hvid er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer lift og sut
SKU: 60614
Sød elegance dukke, med en blød krop og vinyllemmer. Tøj og tæppe i blå og hvide nuancer er lavet af højkvalitetsstoffer. Derudover kræver den al den kram i verden, for hvis du klemmer dens mave, begynder den at græde. Inkluderer sut og tæppe.
SKU: 60289
Fin elegance dukke - Erea dukken har bæresele som matcher dukkens tøj, Klemmer du dukken på maven, vil dukken begynde at græde - batterier medfølger. Denne søde dukke vil være den perfekte eventyrkammerat! Dens bæresele er meget let og behagelig, så du altid kan have den med dig. Det er en dukke med en blød krop og vinyllemmer med et blødt touch, tøj og bæresele i nuancer af pink og hvid er lavet af højkvalitetsstoffer. Derudover vil han have brug for en masse kram, for hvis du klemmer hans mave, vil han græde. Inkluderer sut og bæresele.
SKU: 60288
Sød kanindukker leveres komplet med koordinerende blå tøj og kanintæppe. dukken har smukke realistiske træk. Med fast krop/vinyl lemmer. tøj i blå og beige toner er lavet med stoffer af høj kvalitet. Inkluderer sut og tæppe som tilbehør. De små i huset vil dele meget sjove øjeblikke med denne søde dukke. Det er meget gavnligt at lege med dukker, da det fremmer affektivitet, sprog, ansvar og frem for alt fantasi.
SKU: 60287
Sød kanindukker leveres komplet med koordinerende rosa tøj og kanintæppe. dukken har smukke realistiske træk. Med fast krop/vinyl lemmer. De små i huset vil dele meget sjove øjeblikke med denne søde dukke. tøj i blå og beige toner er lavet med stoffer af høj kvalitet. Inkluderer sut og tæppe som tilbehør. Det er meget gavnligt at lege med dukker, da det fremmer affektivitet, sprog, ansvar og frem for alt fantasi.
SKU: 60284
Flot elegance dukke med matchende tøj og babynest i lyserød, med simpel farvet mønster. Denne babys ansigt er så sød! Han elsker at putte og sove i timevis i sin tremmeseng, tøj og babynest er designet med stor omhu og udvalgte stoffer af høj kvalitet til tøj. Inkluderer sut og babynest som tilbehør.
SKU: 60659
Elegance dukke – Nia dukken med fint dusty blåt tæppe, der matcher med dukkens tøj. Eftermiddagene vil flyve med at lege med lille Nia. elsker at have det sjovt om dagen, men om natten kan dukken bedst lide at blive puttet i med sit bløde tæppe. Det er en dukke hvor krop og lemmer lavet af soft touch vinyl. tøj og tilbehør i blå og hvide nuancer er kun lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer en sut og et tæppe som tilbehør.
SKU: 60658
Elegance dukke – Nia dukken med fint dusty rosa tæppe, der matcher med dukkens tøj. Eftermiddagene vil flyve med at lege med lille Nia, elsker at have det sjovt om dagen, men om natten bedst lide at blive puttet i med sit bløde tæppe. Det er en dukkekrop og lemmer lavet af soft touch vinyl. tøj og tilbehør i nuancer af pink og hvid er kun lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer en sut og et tæppe som tilbehør.
SKU: 60681
Elegance dukke - Aria har sødt hvidt tøj på og med flot sandfarvet tæppelift Dagene bliver sjovere at lege med lille Aria. Hun er meget smuk og sød, men hendes mest specielle egenskab er, at hun vejer som en rigtig baby. har en blød vinyl krop og lemmer. tøj og tilbehør i brune og hvide nuancer er lavet med højkvalitetsstoffer. Inkluderer som tilbehør rangle og tæppelift.
SKU: 60640
Elegance dukke - Andie har fint tøj på som matcher med tilbehøret. De små i huset vil tilbringe de sjoveste eftermiddage med lille Andie. er meget sød og kærlig, men hans mest særlige kendetegn er, at han vejer som en rigtig baby. Dens krop er blød og vinyllemmerne er bløde at røre ved og med en let vaniljearoma. tøj og pude i blå og beige toner er lavet af højkvalitetsstoffer. Indeholder en sut, pude, vanter og en praktisk multifunktionstaske som tilbehør.
SKU: 60702
Elegance dukker - Andie med pænt strikket tøj i rosa og grå, og tilhørende lækkert blødt tæppe og sut. De små i huset vil dele tusindvis af sjove øjeblikke med Andie. De ønsker ikke at blive adskilt fra deres dukke, og sammen vil de have det sjovt. Dens mest specielle egenskab er, at den vejer som en rigtig baby. Det er en dukke med en blød krop og bløde vinyllemmer, tøj og tæppe i pink og grå toner er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer sut og tæppe som tilbehør.
SKU: 60684
Elegance dukke - Andie dukken er klædt i pink med et dyre- og stjernedesign, med en matchende babynest. De små i huset vil dele tusindvis af sjove øjeblikke med Andie. De ønsker ikke at blive adskilt fra deres dukke, og sammen vil de have det sjovt. Dens mest specielle egenskab er, at den vejer som en rigtig baby.. Dens tøj i pink og hvide toner er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer sut og omklædning som tilbehør.
SKU: 60593
Elegance dukke – Dafne dukken klædt i nuancer af grå og hvid, med matchende tæppet. Daphnes lille ansigt er meget udtryksfuldt! De små i huset vil elske at tage sig af ham og give ham al verdens kram. Han er meget sød og kærlig, men hans mest særlige kendetegn er, at han vejer som en rigtig baby. Dens krop er lavet af stof, og dens lemmer er lavet af blød vinyl med en let vaniljearoma. tøj og pude i grå og hvide nuancer er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer sut og tæppe.
Filters Clear All