Dansk

Dukke sutteflaske og kop med hank/drikketud lyserød

Dukke sutteflaske sæt med lyserød drikketud. Sættet kommer med en almindelig sutteflaske og en sutteflaske med hank. Sutteflaskerne har en væske inde i sutteflasken der ligner mælk.
SKU: 6092
GTIN: 8427614060923
VÆGT: 139g - BOKS: 12x5x15
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Lyserød
Aldersgruppe 3+
*
*
*
VÆGT: 139g - BOKS: 12x5x15
Produkt specifikationer
Attribut navn Attribut værdi
Farve Lyserød
Aldersgruppe 3+
Kunder der har købt denne vare købte også
SKU: 60602
Sød elegance dukke - Calin er 26 cm. Dukke kommer i to forskellige farver, med sand eller rosa farvet tøj og med matchende tæppe. Dagene vil flyve afsted, mens de små leger med disse yndige dukker. De er babyer med en hård vinylkrop med et blødt touch og en mild vaniljearoma. Dukkens tøj og tæppe er kun lavet af højkvalitetsstoffer. Der medfølger et tæppe som tilbehør.
SKU: 60695
Søde tvillinger i dukkelift. Dukkerne og lift matcher i mønster og farver. Disse søde tvillinger vil være det bedste selskab på daglig basis. Dens kapacitet er super sød, samt meget let, så de små kan tage den med overalt. De er vinylbabyer med hård krop med et blødt touch. Deres tøj og dukkelift i nuancer af pink, blå og hvid er lavet af højkvalitetsstoffer. Inkluderer lift og sut
SKU: 6093
Dukke sutteflaske sæt med lyseblå drikketud. Sættet kommer med en almindelig sutteflaske og en sutteflaske med hank. Sutteflaskerne har en væske inde i sutteflasken der ligner mælk.
SKU: 6363
Puslekurv i flot støvet lyseblå med hvidt blomstermønster. Kurven kommer med 10 tilbehørsdele til dukkerne.